petak, 16. svibnja 2014.

Proljetni nakit za studentski budžet

Zima je davno otišla i prepustila mjesto proljeću. Dani su sve topliji, a odjeća laganija i prozračnija. S temperaturom raste i raspoloženje unatoč završnim ispitnim rokovima. Grad se budi i otkriva svoje boje, a sa sve toplijim zrakama sunca naviru i ideje o kupnji novog nakita i odnose misli u svijet šarenila i vedrine

A što je s budžetom? Dobro je poznato da neki studenti i studentice radije jedu u menzi nego u nekom gradskom restoranu, radije piju kavu u kantini nego u kafiću te radije s iksicom odlaze u Kino Sloboda na besplatni film nego u Cinestar, ako pak odu, onda je zasigurno u pitanju Cinestar srijeda kada je karta duplo jeftinija. Neki mukotrpno skupljaju za novu knjigu, neki su skloniji novoj tehnologiji, no nešto što je rezervirano samo za ljepšu polovicu i za one koji se tako osjećaju, je upravo nakit. U ovo doba je nezaobilazan, a mnoge studentice rado će izdvojiti koju kunu za malo stila.

Najpoznatija web stranica s jeftinim nakitom je popularni eBay na kojem se može naći hrpa šarenog nakita po vrlo niskim cijenama, i to već od 10ak kuna. Njuškalo također nudi velik izbor dobro očuvanog rabljenog nakita. Moje krpice i Mini In The Box su još neke od brojnih web stranica koje nude širok asortiman jeftinog, a vrlo lijepog i zanimljivog nakita. Posebnu pažnju treba skrenuti na web trgovinu Etsy. Ljudi širom svijeta prodaju svoje unikatne rukotvorine među kojima nakit ima posebno mjesto. Upravo u tome leži posebnost ove trgovine koja također nudi pristupačne cijene. Izbor fotografija upućen je onima koji još nemaju ideju kakav nakit nabaviti ili traže nešto posebno kako bi osmislili pravu kombinaciju i ususret ljetu uljepšali ove proljetne dane.

Paula Ivančić

Nema komentara:

Objavi komentar