nedjelja, 13. ožujka 2016.

Međunarodni natječaj za kratku priču VRANAC

Knjižara Karver iz Podgorice objavila je sedmi međunarodni natječaj za kratku priču VRANAC za pisce hrvatskog, bosanskog, srpskog i crnogorskog govornog područja.
Radi se o jednom od najprestižnijih natječaja u regiji na koji je prethodnih godina pristiglo više od 4000 priča, a najboljih 130 objavljeno u dva zbornika Vranac - najbolja kratka priča 2010. i 2011., crnogorskim i regionalnim časopisima i na web stranici www.odaklezovem.net.

Priče se mogu slati preko aplikacije na web stranici www.karver.org do 1. svibnja 2016. godine, a o tri najbolje odlučiti će žiri kojeg čine pisac Ognjen Spahić, pjesnik i književni kritičar Marko Pogačar i književni kritičar Marinko Vorgić. Tri nagrade u iznosu od 500€ će biti dodjeljene u vrijeme održavanja međunarodnog književnog festivala u organizaciji knjižare Karver Odakle zovem, Podgorica 2016. koji će se održati od 27.lipnja do 3. srpnja ove godine.

Zainteresirani svoje priče mogu prijaviti preko web stranice www.karver.org, a sve informacije dobiti na info.vranac@gmail.com

Ivana Perković


Nema komentara:

Objavi komentar