nedjelja, 17. travnja 2016.

12. Hear me u Podgorici

"12. Hear me" seminar studentskih radija održao se u Podgorici te je trajao tri dana. Studentski radio Krš je bio domaćin i tako ugostio studente iz Ljubljane, Zagreba, Mostara, Rijeke, Skopja, Dubrovnika, Osijeka i Beograda.Unidu radio je predstavljalo šest kolega sa Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, te su ponudili neke od potencijalnih emisija za preuzimanje.


Prvi dan je započeo s panelom o visokoškolstvu na kojem je Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku predstavio zamjenik predsjednika, Marko Plavčić. Raspravljalo se o studentskim pravima i obvezama, te o pitanju izgradnje studentskog doma u Dubrovniku. Povodom drugog rođendana radija Krš studenti svih radija su predstavili svoj radio i zaželjeli im uspješan daljnji rad uz druženje u prostorijama radija.Radilo se i na osmišljavanju zajedničke web platforme studentskih radija regiona. Podijeljeni u ekipe, osmišljavali su nazive za zajedničku domenu, te dogovarali kako riješiti pitanje zajedničke suradnje i preuzimanja pojedinih emisija.

Krstarilo se brodom po Skadarskom jezeru na kojem su studenti uživali u neformalnom dijelu druženja. Dogovoreno je i kako će se idući Hear me seminar održati na jesen u Mostaru, pod organizacijom studentskog radija Treći.


Mila Petrušić


Nema komentara:

Objavi komentar