srijeda, 6. travnja 2016.

Hand of Fate dobiva svoj nastavak u 2017.
Nova oprema, nepredvidljivi protivnici, suputnici-pomagači i još veća potreba za srećom, najavljeni su za Hand of Fate 2.


Australski razvojni studio, Bristbane Development, najavio je da će njihova vrlo uspješna i dobro primljena igra, Hand of Fate, dobiti svoj drugi dio, Hand of Fate 2. Nastavak ovog neobični spoja akcijskog RPG-a, strategije i kartaške igre, trebao bi izaći za Windowse, Mac i Linux u prvom kvartalu 2017.

Baš kao i u originalnu, u Hand of Fate 2 igrač će morati prevladati iskušenja aktivirana kartama koje dijeli glavni antagonist i narator,a čiju je ulogu u ovom slučaju preuzeo protagonist iz prve igre. Ono što je novo u HoF2 su nove i izazovne karte, nove vrste protivnika, nova oprema (koja uključuje dual-wield i two-handed mačeve) te sistem suputnika, koji će se boriti uz igrača, a od kojih svaki ima svoju vlastitu priču. Inače, za one koji žele znati više o samim mehanikama igre, HCL je napravio recenziju i video komentar prvog Hand of Fatea.

Još jedna zanimljivost je da je originalni HoF prodan u skoro dva milijuna primjeraka preko svih platforma na kojima je izašao (PC, Mac, Linux, PS4 i Xbox One), a što je ogroman broj za jedan indie naslov. Također, igra se djelomično financirala preko Kickstartera, što barem za sad, ne izgleda da će biti slučaj s drugim dijelom.

Luka Pleša

Nema komentara:

Objavi komentar