ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Govornička škola ''Grgur Ninski''

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku od 10. do 12. ožujka dovodi stručnjake fonetike na Sveučilište u Dubrovniku.


Danas se vrlo često susrećemo s problemom nemotiviranih studenata, koji su zarobljeni knjigama, okruženi suhoparnim znanjem i s vrlo malo prilika da steknu stvarno iskustvo koje će ih pripremiti na rad. Jedno od najvažnijih vještina i oružja za rad upravo je ono čime ćemo se baviti u okviru Govorničke škole "Grgur Ninski" , a to je - govor. Moć govora, kvalitetne argumentacije i sposobnost izražavanja su najvažnije vještine koje bi svaki student po završetku studija trebao ponijeti u svijet.

Participacija za sudjelovanje na Govorničkoj školi iznosi 40 kn.
Prijaviti se možete klikom na link, nakon čega će vas kontaktirati Ured za OSJ i marketing Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku s detaljnijim informacijama:
https://goo.gl/forms/l75x811l6Lr7Heoy1


Predavači Govorničke škole, koja je i prošle godine održana na Sveučilištu u Dubrovniku su dr. sc. Gabrijela Kišiček, i profesori  fonetikeAnita Runjic Stoilova, Davor Stanković te Davor Nikolić. Znanje koje prenose je praktično i primjenjivo kako u životnim situacijama, tako i u profesionalnom okruženju, a zbog kontinuiranosti rada najbolje mogu svjedočiti konvergenciji komuniciranja i kompleksnosti komunikacijskih znanosti.
Program Govorničke škole Grgur Ninski se može naći na stranici http://informadur.com/clanak.php?id=540 .
„Ponosan sam što Govornička škola „Grgur Ninski“ postaje kontinuiran događaj na Sveučilištu u Dubrovniku. Važnost komunikacijskih i prezentacijskih  vještina je krucijalna u modernom svijetu i kao takva svima treba biti prioritetna'', predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku Marko Plavčić.Nikola Dodig


Nema komentara:

Objavi komentar