ponedjeljak, 17. rujna 2018.

Treći Dubrovnik Craft Beer Festival

Vikend u kampu Solitudo obilježen je  Dubrovnik Craft Beer Festivalom koji se održao u sklopu Ljeta u Valamaru, a uz podršku Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Bilo je to drugo ovogodišnje, a treće sveukupno izdanje Festivala. Festivalski program počeo je  31.08. uz koncert benda Let 3, dok je drugi dan nastupao Edo Maajka.
 „Očekujte dobru svirku s dosta novih pjesama s novog albuma “Put u plus” te stare hitove s prijašnjih albuma u malo drukčijim aranžmanima!”-izjavio je Edo Maajka prije koncerta.

Prije i poslije glavnih izvođača pristune je zabavljao  DJ Raw Syndicate Booking. Parking i ulaz na koncerte bio je besplatan, a posjetitelji Festivala mogli  su isprobati razne delicije u Street food kutku, upoznati lokalne kućne pivare u Homebrew kutku te na desetke vrsta piva pripravljenih u više od 20 mikro pivovara.

Bogatstvo ovakvog festivala je mogućnost upoznavanja vlasnika mikro pivovare i te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Cilj Dubrovnik Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Dubrovnika s kvalitetom zanatskog piva.

Andrea Bralić

Nema komentara:

Objavi komentar