srijeda, 13. ožujka 2019.

Koncert Nine Badrić u Spaladium areni


S riječima “Isuse Bože! Dobra večer Splite. Ne znam jeste li svjesni koliko sam čekala ovaj trenutak”, Nina Badrić otvorila je svoj koncert u prepunoj Splitskoj Spaladium areni. Nakon duge 23 godine Ninina velika želja da nastupi na tom mjestu, još na Dan žena se ispunila.

Koncert je otvorila s pjesmom “Rekao si” i nagovijestila Splićanima, ali i svim ostalim prijateljima i posjetiteljima, emocionalnu kulisu koju im je planirala prirediti.

Gledatelji i slušatelji su imali što iskusiti, od romantične i posebne produkcije, koja se od samo jedne Nine Badrić može očekivati, do savršene i uigrane glazbene pratnje, posebno pripadnice nježnijeg spola koje su došle na svoje ,na svoj dan, u svome gradu.

Gradonačelnik grada Splita Andro Krstulović Opara također je uživao sa svojom suprugom u atmosferi i zvukovima koji su dopirali s bine tu večer. Posebno emocionalno je bilo kada je Nina sa serijom pjesama i posveta odala počast nedavno preminulom Oliveru Dragojeviću, koji je bio veliki Ninin prijatelj i kolega tijekom njene karijere, te je to zasigurno bio jedan od vrhunaca večeri kad su se svi povezali u sjećanju na njihovog preminulog sugrađanina.

Ninu je toliko ponjela atmosfera da je nije mogla poremetiti ni mala nezgoda s garderobom, točnije obućom, koju je skinula i nastavila pjevati bosa, na opće oduševljenje okupljenih.
Smogla je snage i emocije za čak dva bisa i tako dovela još jedan jako uspješan koncert svome kraju.

Matej Šarić

Nema komentara:

Objavi komentar