srijeda, 30. travnja 2014.

Frane Perišin: Svakodnevno snimajući stekao sam kondiciju

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac, Frane Perišin u zgradi Kampusa Sveučilišta u Dubrovniku danas je govorio o svojoj karijeri i životu te odgovarao na pitanja studenata u sklopu svog kratkog posjeta Sveučilištu prilikom kojeg je želio upoznati studente s interpretativnim čitanjem.

Publiku je počastio izvedbom novele Život na rate splitskog autora Marka Uvodića, a zatim je improvizirao čitav kajkavski monolog koji je nazočne oduševio. Na upit o razlici između kazališnih dasaka i snimanja televizijskih serija ističe da je svakodnevno snimajući sapunice stekao radnu kondiciju koja mu uvelike pomaže u karijeri te naglašava da je učenje i prilagodba naglascima individualna stvar koja se razlikuje kod svakog pojedinca. U talent i sposobnosti ovog akademskog glumca studenti su se još jednom uvjerili kada je Perišin interpretirao govor negromanta Dugog Nosa iz Držićevog Dunda Maroja.
Potom je posjedio UNIDU radio gdje je gostovao u emisiji Espresso.

Foto: facebook /UNIDU radio
Dolores Brbora

Broj komentara: 11:

 1. jako mi se sviđaš vrlo bih te rado bi htio bolje u poznati simpatičan si mi vrlo si drag i zgodan jako si zanimljiv i super si jako si kul i fantastičan si glumac

  OdgovoriIzbriši
 2. jako si super i jako si simpatičan vrlo si drag i predobar i zanimljiv

  OdgovoriIzbriši
 3. jako mi se sviđaš j aželim biti stobom

  OdgovoriIzbriši
 4. jako mi se sviđaš j aželim biti stobom

  OdgovoriIzbriši
 5. jako mi se sviđaš j aželim biti stobom

  OdgovoriIzbriši
 6. ja želim u poznati glumca Frane Perišina

  OdgovoriIzbriši
 7. ja želim u poznati glumca Frane Perišina

  OdgovoriIzbriši