četvrtak, 28. travnja 2016.

Ples, ples, ples

Foto:dubrovniknet


Projekt Foruma Mladih Grada Dubrovnika održao je manifestaciju pod nazivom „ Ples, ples, ples“ 27. travnja u Kazalištu Marina Držića. Forum je predstavio plesne nastupe djece i mladih iz osnovnih i srednjih škola te plesnih studija.

Nakon manifestacije „Mladi kantautori i bendovi“ održane u veljači u Klubu Orlando gdje su mladi predstavili svoje glazbeno umijeće na red je došao i ples. Moglo se uživati u različitim koreografijama velikih i malih plesača i plesačica te vidjeti različite kostime, frizure i stilove. Svojim nastupima pokazali su što su tijekom godine naučili i za što su se trudili, oni sami te njihovi voditelji. Veliku podršku i oduševljenje pružila im je publika koja je uživala u večeri.

Forum mladih nije natjecateljskog karaktera već omogućava mladima da predstave svoje kreativne radove široj publici te postoji od 2007. Forum je edukativan i preventivan te je u sklopu većeg programa „Mladi i Grad skupa“.

Manifestacija koja će se održati u svibnju „Što smo znali to smo odabrali“ predstavit će najbolje izvedbe svega onoga što je prikazano na Forumu. Unutar Foruma mladih održava se još nekoliko manifestacija: „O čemu sve pišemo“, „Rukama složeno“, „Smotra kolendara“, “Filmsko i video stvaralaštvo djece i mladih“, „Drame i poezije“, „Gotovo je gotovo“.

Lea Lazarević

Nema komentara:

Objavi komentar