subota, 23. travnja 2016.

Ruža Janjiš je najljepši glas Hrvatske. Vedran Ljubenko četvrti





Ruža Janjiš pobjednica je   The Voice – Najljepši glas Hrvatske u finalu glazbenog showa HRT-a.
Ruža se natjecala s tri muška finalista, tijesno je nadmašila Edgara Rupenu u glasovima. Treće mjesto zauzeo je  Alen Đuras . Na četvrtom je mjestu završio Vedran Ljubenko. Tako su odlučili gledatelji i slušatelji Hrvatske radiotelevizije koji su tijekom emisije glasovali za svoje favorite.



Ruža Janjiš  izvela je  pjesmu  i to  prvu audicijsku „You shook me all night long“ sastava AC/DC i tada odabrala  Tim Indira u kojem je ostala do kraja. Ruža i Indira izvele su „Let’s get Loud“. Nakon toga  Ruža Janjiš otpjevala je Massimov hit „Iz jednog pogleda“.


Vedran Ljubenko otpjevao je  pjesmu „It’s a Man’s Man’s World“ Jamesa Browna,  kojom je prošao audiciju.  Nakon toga je u duetu s mentorom Ivanom Dečakom izveo pjesmu Kings of Leon „Sex On Fire“, da bi u trećem krugu otpjevao hit Aerosmitha „Crazy“.

Izvor : HRT

Alen Đuras je otpjevao Gibonnijevu pjesmu  „Ako me nosiš na duši“. Edgar Rupena odlučio se za skladbu „Torna a Surriento“ koju su pjevali brojni velikani poput Franka Sinatre, Elvisa Presleya, Pavarottija i drugih. 
Izvor : Index.hr






Nema komentara:

Objavi komentar